• Google Square
  • facebook-square
Bine ati venit!

 

Service Smart Bucuresti,service auto specializat in repararea si intretinerea autoturismelor marca Smart,va ofera servicii complete de mecanica si electrica auto la cele mai mici preturi.

Daca doriti sa beneficiati de cele mai bune servicii pentru masina dumneavoastra, atunci ati nimerit unde trebuie: va oferim servicii de consultanta, reparatii si intretinere de prima mana prin competenta de exceptie a mecanicului nostru, Laurentiu,cunoscut si recomandat de membrii comunitatii www.smartclubromania.ro si de alti iubitori ai autoturismelor marca Smart.

 

*Service Smart Bucuresti este un atelier auto independent,neafiliat Smart.Folosim numele si logo-ul Smart pentru a descrie activitatea pe care o desfasuram.

 

                                                                                                                                     


 

 Despre noi

 

Service Smart Bucuresti s-a infiintat cu scopul de a veni in ajutorul iubitorilor marcii Smart din Bucuresti si din intreaga tara.         Oferim servicii de consultanta tehnica,in vederea achizitionarii de autoturisme Smart,pentru cei ce doresc acest lucru si,de asemenea,servicii de mecanica,electrica auto si revizii tehnice periodice pentru actualii si viitorii posesori de Smart Fortwo, Smart Forfour si Smart Roadster.

Reparatiile ce se realizeaza in cadrul atelierului nostru se pot face cu piesele clientului,cu piese originale din dezmembrari din depozitul nostru sau cu piese noi ce pot fi comandate,la cererea clientului.

Ne dorim ca toti cei ce viziteaza atelierul nostru sa fie multumiti de calitatea serviciilor oferite si sa revina cu placere sa le intretinem si repara masinile pe care le conduc si le ingrijesc cu pasiune.

 

 

  Serviciile noastre

 

​- Diagnoza computerizata completa


- Verificare integrala a autoturismelor


- Revizii tehnice periodice


- Inlocuirea elementelor de directie si suspensie


- Repararea sistemului de franare


- Reparatii capitale ale motoarelor (segmentare)


- Inlocuirea elementelor de distributie


- Reparatia sau inlocuirea sistemului de evacuare


- Schimbarea kit-ului de ambreiaj


- Piese originale din dezmembrari

 

- Verificare si incarcare cu freon a instalatiei de climatizare a autoturismului

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now